KERMIS | naast de Feesttent

Kermis Pinksterweekend

Naast de feesttent in het centrum

Beleef de ultieme festivalervaring tijdens het Pinksterweekend in Leek met de spectaculaire kermis en geweldige muziek op verschillende podia!

Het Pinksterfestival is een vierdaags outdoor festival dat jong en oud vermaakt met verschillende activiteiten. Eén van de hoogtepunten is de kermis, waar je kunt genieten van allerlei attracties en lekkernijen. Maar er is meer! Elke dag staat er op het podium in Nienoord, Flinke Pink op het Evenemententerrein en de feesttent in het centrum naast de kermis, een ander genre muziek op het programma.

Zowel de feesttent als het podium in het bos zijn gratis te bezoeken. Er zijn horecavoorzieningen aanwezig, dus je kunt genieten van een uitgebreid drankenassortiment en diverse foodtrucks.

Het Pinksterfestival is een perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van een gezellige en feestelijke sfeer. Kom en ontdek waarom dit evenement een must-visit is voor jong en oud. Mis het niet!

Bezoek de grootste en drukst bezochte Pinkstermarkt van de regio in Leek!

Kom op Tweede Pinksterdag naar de grootste en drukst bezochte markt van de regio: de Pinkstermarkt in Leek! Al honderden jaren wordt deze markt gehouden op 2e Pinksterdag en ook dit jaar weer kun je lekker struinen langs circa 250 kraampjes.

De Pinkstermarkt in Leek is een begrip in de regio en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers uit heel Noord Nederland. Niet alleen kun je hier heerlijk shoppen, ook de grote kermis is een ware attractie. Laat je verrassen door de gezellige sfeer en de vele lekkernijen die je op de markt kunt vinden.

Of je nu op zoek bent naar kleding, sieraden, woonaccessoires of speelgoed, op de Pinkstermarkt in Leek vind je het allemaal. Het is dé gelegenheid om lekker rond te struinen en te genieten van alles wat er te zien en te beleven is.

Mis deze unieke ervaring niet en kom op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, naar de Pinkstermarkt in Leek. Gegarandeerd een gezellige dag uit voor het hele gezin!