BOSPODIUM,  programma 2022

Vrijdag 03/06/2022

Vrijdag 3 juni 2022 is het zover! De eerste dag van het Pinksterfestival beginnen we met DE TIJDMACHINE. Verschillende artiesten nemen jou mee met guilty pleasures en Househits van vroeger en nu. Muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s komt deze avond allemaal voorbij.
De avond begint met RYGIL, hij zorgt voor o.a. House en Dancehall muziek op het bospodium.

Om 22:00 uur neemt DUGUNEH het feestje verder mee op een zomerse reis. Langs de tropische kusten van dancemuziek, de zwoelste jungles van Urban muziek tot de grotten van vergeten guilty pleasures. Samengevat; een DJ-show vol vrolijkheid, entertainment en zonneschijn!

De zomerse vibe gaat verder om 0:30 uur met PARTNERRUIL! Met hun diverse muziekstromingen zorgen zij voor een mooie afsluiting van de eerste avond.

Zaterdag 04/06/2022

Iedereen is wel weer klaar met stil zitten en wil weer gaan feesten, de tweede dag heet dan ook KNALDRANG! We kunnen weer los en dat gaat deze avond dan ook zeker gebeuren!
We beginnen de avond gelijk goed met FLAMBOYAGE, deze Groningse jongen heeft alles in huis om er een KNALfeest van te maken. Van strakke Moombahton, gemixt tot op de beat nauwkeurig, tot lekkere clubmuziek. Hij maakt er een groot spektakel van voor iedereen!

Wie kan dit feestje beter overnemen dan ALL THA FOKK? Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. Vanaf 23:00 uur kan je losgaan op zijn muziek bomvol energie, zijn motto: “alles kan, alles mag”.

Om 01:00 is het podium van JOEY X MANUEL! Het gezicht van Manuel Broekman is vaak te zien op tv, als acteur en presentator is hij geen onbekende. 4 juni staat hij op het bospodium om er een feestje van te maken. De ervaren ras entertainers bundelen hun krachten voor een act die elk podium kan doen laten beven. Zij weten als geen ander wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijk feest.

Bospodium 2022
Zondag 05/06/2022

Zondag gaan we LOS IN HET BOS! Om 20:00 staat GRUMMEL klaar met Urban, Dance en Popnummers. Zorg dat je erbij bent en ga los op de verfrissende sounds van Grummel!
DANNY & TARIQ zetten het feestje door! Door hun talenten te combineren zorgen zij voor een vurige live-act vol met vrolijke en enthousiaste composities. Daarnaast treedt Tariq Pijnig live op met zijn saxofoon! Een uniek optreden die je zeker niet wilt missen dus.

CHRIS DELUXE zet het feestje door. De kans is groot dat je zijn muziek al vaker hebt gehoord. Chris Deluxe wordt namelijk regelmatig uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM. Verschillende genres zoals Hiphop, House en Classics mixt hij moeiteloos aan elkaar. Met deze mix van verschillende muziekstromingen kan het niet anders dan dat iedereen losgaat!

We sluiten de avond af met DE LIEVELINGS DJ’S VAN JE ZUSJE! Met uitverkochte clubs en omvergeblazen festivals laten zij overal een spoor van vernieling achter. De laatste 60 minuten van de avond zorgen zij ervoor dat jij nog even helemaal los kunt gaan.

Maandag 06/06/2022

Het is tijd voor GUILTY PLEASURE hits! Vanaf 14:00 uur staat DE BUURMAN EN BUURMAN SHOW klaar voor een uniek optreden. Kom de laatste avond van het Pinksterfestivalleek mee zingen met foute nummers en sluit het weekend af met een knal!