Podium in het Bos

Van vrijdag tot en met maandag vind je hier diverse artiesten met verschillende muziekstijlen. Op de openingsavond trappen we af met hardstyle en hardcore, waarna we op zaterdag losgaan met de DJ’s van Qmusic. Op zondag kunnen we genieten van hiphop, house, pop, moombahton en classics met optredens van Chris Deluxe, De Kroegtijgers en Dj Dlight. Maandag belooft een knallende afsluiter te worden met de Buurmannen Show en een optreden van Johnny 7. Kortom, er is voor elk wat wils!

Vrijdag | SHOCK

Op vrijdag 26 mei neemt Shock de regie over bij Podium Nienoord en zij beloven een Shocking experience. 

Paul Elstak
E-Force
Luna
Adjuzt
Jason Payne
Sins Of Insanity
Twin Towers
Renqen 

Tickets bestel je hier.

Zaterdag | The Party van Q

Gratis toegang

Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut. Tijdens the Party van Q bij Podium Nienoord.

Dit knalfeest in het bos wordt op zaterdag een onvergetelijke avond vol gezelligheid en dansplezier! De Q-dj’s draaien de beste hits van nu en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur.

Zondag | Podium in het bos

Gratis toegang

De Kroegtijgers
Ze omschrijven het zelf als Moombahtraphousebiltrilmeezingfissa,
dat dus. Lekker in de roetsjbaan door de muziekwereld zonder 1 seconde stil te staan.. en dat op een zondag!

Chris Deluxe
Van hiphop, house, hardstyle, pop, moombahton en classic. Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Hij is echt een genius, daar hoeven we niet over te discussiëren. 

Welke DJ haalt het in zijn bolle kop om de Volumia! met het nummer “Zeg dat je niet hoeft te gaan” te draaien op een goed gevuld festivalterrein? Niemand toch… Chris wel hoor. En dan maakt hij ook nog even een overgang naar een ware Hip Hop classic. Dope!

Dj D’Light
D’Light is een van de populairste Dj’s van dit moment met zijn rockin’ beats, klinkende baslijnen en uplifting melodien. D’Light brengt iedere keer weer de populaire dance tracks op zijn eigen manier.

Maandag | Podium in het bos

Gratis toegang

Buurman & Buurman
Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze. Met hun show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z’n kop! De beste muziek in de breedste zin van het woord, Co2, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat datis…? Dat moet je komen checken in het bos!

Johnny 7
Als je houdt van een knallende afsluiting van het Pinksterweekend in Leek, dan moet je zeker bij Johnny 7 zijn. Als je het over nostalgie hebt, dan heb je het sowieso over Johnny 7 in het bos bij Podium Nienoord. 

Op het bospodium van het Pinksterfestival kan je genieten van een diversiteit aan muziekstijlen. Van hardstyle en hardcore tot hiphop, house, pop, moombahton en classics. Op vrijdag starten we met een knal met SHOCK en op zaterdag kan je uit je dak gaan met de DJ’s van Qmusic. Op zondag komen Chris Deluxe, De Kroegtijgers en Dj Dlight het podium op om ons te vermaken en op maandag belooft de Buurmannen Show en Johnny 7 een knallende afsluiting te worden.