Welkom bij Shock, het meest intense feest van het Pinksterweekend in Leek! Op vrijdag 26 mei wordt het bos van Podium Nienoord omgetoverd tot de ultieme rave-bestemming, waar de beste artiesten uit de hardstyle- en hardcore-scene zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu houdt van snoeiharde kicks of meeslepende melodieën, bij Shock vind je altijd wat je zoekt.

Onze line-up is dit jaar meer dan indrukwekkend. Met onder andere Paul Elstak, E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins Of Insanity, Twin Towers en Renqen hebben we de crème de la crème van de hardere stijlen weten te strikken. Deze artiesten weten als geen ander hoe ze het publiek opzwepen en meeslepen in hun muzikale wereld. Beuken, stampen, springen en dansen: bij Shock kan het allemaal.

Maar Shock is meer dan alleen muziek. We creëren een complete ervaring, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in een wereld van licht, geluid en sfeer. We hebben tal van verrassingen in petto om je helemaal in de feeststemming te brengen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Dus waar wacht je nog op? Koop je tickets nu voor Shock op vrijdag 26 mei in het bos van Podium Nienoord. Het belooft een van de dikste feesten tijdens Pinksteren te worden, dus zorg dat je erbij bent.